Citrest

Over ons:

Bij Citrest kunt u terecht voor reparatie, onderhoud en restauratie van klassieke Citroëns. Daniël is vanaf de jaren ‘80 werkzaam geweest bij een Citroën subdealer en is daar bijna tien jaar chefmonteur geweest. Vele Eendjes, Dyane’s, Snoeken en dergelijke heeft hij daar onder handen gehad. En natuurlijk had hij ook zelf de ene keer een DS, de andere keer een 2CV of Dyane. Op een gegeven moment heeft hij de overstap gemaakt naar de bouw en is hij alweer ruim 12 jaar zelfstandig ondernemer in deze sector en heeft diverse prestigieuze projecten afgeleverd. Omdat het “Citroënvirus” altijd is blijven hangen heeft hij zich in 2006 opnieuw een Snoek aangeschaft, een mooie DS 23 Pallas uit 1973!Hoe mooi deze auto er ook uit zag, hij moest direct onder handen genomen worden om te kijken “wat voor vlees Daniël in de kuip had”. De carrosserie werd goed nagekeken en waar nodig aangepakt en geconserveerd, daarna ging de motor eruit en werd deze gedemonteerd, helemaal nagekeken en waar nodig gereviseerd. Daarna bouwde hij er nog een gasinstallatie in.

Toen het in 2009 minder werd in de bouwsector vanwege de recessie kreeg Daniël meer tijd om zich weer met de autotechniek bezig te houden en af en toe reparaties te kunnen doen aan voornamelijk Snoeken en Eendjes. Aanvankelijk vonden deze werkzaamheden bij hem thuis in Zuidbroek plaats in de garage, maar dat was niet ideaal omdat zijn eigen Snoek dan buiten moest staan !! Daarnaast vond hij het geweldig leuk om weer aan deze auto’s te werken en zijn kennis van deze auto’s weer te kunnen gebruiken en eigenlijk van zijn hobby zijn werk te hebben. Op dit moment hebben we een nieuwe locatie aan de Vosholen. Hier staan 3 bruggen, zodat er per dag zoveel mogelijk werk verricht kan worden.

De eerste auto’s zijn inmiddels gerepareerd en vorderen de restauratieprojecten. Momenteel restaureert Daniël een DS 21 Pallas Injection in opdracht en een Volvo Amazon uit 1967 in eigen beheer. Het spreekt voor zich dat de eigen Snoek ook min of meer een doorlopend project vormt. Je kunt bij “CITREST” in ieder geval terecht met je 2CV, Dyane, Ami, HY, ID/DS, GS, BX en ZX (andere merken in overleg) en voor APK. Daarnaast repareren en reviseren wij ook scheepsmotoren. Kortom er is een hoop kennis in huis!! Het is verstandig om vooraf even te bellen, zodat u niet voor een dichte deur staat.


Wij willen een goede kwaliteit leveren voor een goede prijs !!!!!!!